in till stan?

hajhaj

idag hade vi bara en lektion, engelska. Vi skulle ha prov, eller läxförhör.. men vår kära lärare påstod att i den andra gruppen hade typ ingen övat så då blev det bara ett "förhör" där vi fick rätta själv. för har dem andra inte pluggat och glömt bort det så har ju vi det också. eller hur?
så timmarna jag ägnade till att plugga engelskan igår var ju onödiga. hm.


efter skolan åkte jag då hem och tro det eller ej, men jag lyckades laga korvStroganof, och till hela familjen också, som vi ska ha senare! :D mumsigt

Snart ska jag åka in till stan igen, jätte lockande i det såå fiina vädret!, och skriva in mig på körskolan :D skulle gjort det innan idag men då hade dem personalmöte.. min vanliga tur! *suck*
kanske blir en svängis förbi ksg också om jag hinner åka in till dess..
egentligen orkar jag inte åka in alls, men smartass som jag är har jag ju glömt instuderingsfrågorna till provet imonn! så vad har jag för val! 



dumma sketna tråk-väder!!
kan inte nån ge mig sommar igen? hur ska man orka en hel kall vinter..


"future dreams"filmen!

hallå alla glada grodor  
                                                 
                                                                      

idag såg jag fram emot en skön slappdag ledig från skola och jobb. men vid 8/9 tiden imorse ringde hannes och undrade om jag kunde jobba för han var sjuk, och ingen annan kunde. Det blev då till att gå upp och jobba  till fem, segt! och vi var en man kort idag också för sara (stackaren) hade fått feber.
men jag får ju tänka på pengarna, körkortet rättare sagt. nu i veckan ska jag förhoppningsvis skriva in mig :D (äntligen!!!)

Efter jobbet blev det att direkt åka till emelie, trots att man var lite halvt äcklig, och där bakade vi äppelpaj och såg på musikalfilmen "future dreams" som äntligen kommit! :D
(för er som inte vet är det en musikal jag var med och dansade i för typ ett år sen)

 

jobbjobbjobb

hejhej,
har inte skrivit på några dagar nu.. bara inte blivit så :P jobbat en hel del, tre dagar i rad nu. tur att jag inte har så mkt i skolan ;D

I Torsdags var vi på förlossningen med skolan, lite halvläskigt :P och det värsta var att vi fick se en "färsk" moderkaka!!! men så fick vi se en 3 timmar gammal bebis också, så söt! :D
Sen blev det träning+jobb 16.30-21.30.
 
Igår var en soft skoldag, hade bara en lektion mellan 12.30 - 13.30, och då skulle vi typ bara hitta på en saga med hjälp av bilder som vi sen ska göra rollspel med.
Efter det blev det en snabb runda hem till sara och sedan jobb till halv tio. Lite halvfräsch åkte jag sen en kort sväng in till Street.. :)


 
Idag, [ Lördag igen! vart tar dagarna vägen?? ;)haha ] blev det familjepass och sen jobb 12-17. Imonn blir en slappdag för min del. nu ska jag sovelisova för jag är superlisuper trött trots att det är lördag...


hehe, bjuder väl på denna bilden...

bussproblem :P

bussproblem!
okej, om du måste sätta dig bredvid nån på bussen när det är fullt och inte känner personen, när det sen då blir nästan tomt och båda ska åka en bit till, sitter du då kvar eller flyttar du dig? ;) haha, sådana här funderingar rör sig i min lilla hjärna just nu ;)
 

haft en inte jättebra dag idag. först engelska med vår "underbara" lärare (och nu kommer tjatet om min lärare igen men hon är verkligen hemsk!) som gav oss halvt prov typ.
Sen hade vi tre timmars hål och när vi frågade Eva-lena om vi kunde jobba hemma för vi arbetar med eget arbete så sa hon "nej ni måste komma till lektionen för vi ska ha klassråd" och när vi väl kom dit hade hon inget jätteviktigt att säga som jag inte visste så då hade jag väntat 3 timmar i stan på en onödig lektion som var i 15 minuter! Hur glad var man då på en skala? inte så jätte nej!


 
   
Bilder från Sandras kalas, jag roade mig lite med Sofias kamera en stund ;P

                              

Bryan Cristopher - "The quest"

okej, hörde precis en jättebra låt! lyssna, helt underbar! (och som ett grey´s fan kan jag ju inte klaga på videon heller)



ullared om två veckor? :D

skola idag igen då.
sovmorgon till ett, en lektion (religion) och sen slutade jag så har inte direkt nåt att klaga över.

Grattis till sofie idag som tagit körkort! 
Nu när både sara och sofie har körkort blir det ullared snart! :D (inte för att jag har pengar till det då jag ska ha alla pengarna till körkort.. men ändå, kul att hänga med och kanske köpa något iaf! är iallafall roligt att umgås)
jaha, nu är det dags för mig att snart kila och sova. imonn blir det engelska b så måste bara göra läxan först.. grammatik! yaay! nåja. ha det gött alla människor! (är typ två tre stycken som brukar vara och läsa på bloggen men ändå)

sara, sofie, hanna och jag nere på bygg i början av 2:an ;)

work work

idag har jag jobbatjobbatjobbat. När min klocka ringde idag ville jag bara stänga av den och få somna om o sova så länge som jag ville.. men nejdå. blev till att stiga upp vid 8/9 tiden. Jobbet gick bra, var ganska lagom mkt folk idag :D

Igår var det då klassfest och jag hade jättekul! :D
Min klass är helt underbar alltså!
Kvällen började hos emelie med singstar och lite lekar, (sanning eller konsekvens, jag har aldrig.. ) och sen blev det utgång fina som vi var med pastellfärger och benvärmare o stort hår! haha
och hanepan som varit på kreta en vecka var tillbaks, solbrun o fin!


lördag igen, yaay :D

äntligen helg igen! :D

började dagen med familjepass idag igen då, som varje lördag framöver. gick väl bra antar jag. barnen är ju så söööta där dem kommer i ballerina eller jympakläder! :D
städade mitt rum efter det! trååk! men det behövdes ;)

ikväll blir det klassfest, med 80-tals tema. haha. jag har rosa nagellack på mig! händer typ aldrig.. och blå ögonskugga.. jag säger då det, 80-talets mode var inte jättegrannt ;)
nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå :P
Så ser ni några Färgglada människor på stan ikväll så kan det mycket möjligt vara jag och min klass ;)
 

   

lunchrast



tjo!
sitter i skolan nu i den nya fina datasalen och har ännu en håltimme. fast idag är inte alls farligt, har bara denna på två timmar och då är det ju lunch också.

Sara och jag skulle börja på vårt projektarbete nu igentligen.. men vi orkar inte ;) Ska ha en lektion till, barnkunskap, och sen slutar vi. då blir det träning igen, sara och jag har börjat vårt hårda träningsliv igen ;) haha två gånger i veckan blir det nu. har fortfarande träningsverk sen i tisdags men det går nog iaf.
Sen ska jag till 3g och fika med lollo, anna och julia :)

gg och oth :D

Kollat på Gossip girl [2x03] och One tree hill [6x03] idag! så  bra.
men tyckte inte riktigt om slutet på gg... och hela oth avsnittet var sorgligt så man nästan grät. (ja, jag är lite av en tv-serie nörd. haha)

Nu är det dags för mig att sova så jag orkar gå upp imonn, har fått in en dålig vana med seena kvällar vilket gör att jag inte kommer upp så bra.. men det ska det bli ändring på minsann!

trist och kallt väder!



 
fy vilket trist väder det är! kallt och hemskt. ska det vara kallt ska det vara vinter och snö. annars kan det vara varmt! nej, hösten gillar vi inte. detta enda braiga med hösten är alla fina färgerna men dem ser man ju inte än.

Nu är det i stort sett bestämmt att klassen ska åka på lastbilsflak på studenten :D måste bara skaffa musiken, nån som kan sånt och har bra högtalare eller känner nån som kan/har? 

har köpt nya vinterskor :D
 synd bara att det är för tidigt att använda dem ;)


hallåj!

hej alla människor. Har fallit för grupptrycket och som alla andra skapat en blogg.

jaha, vad ska man skriva då?
vet egentligen inte vad jag kommer skriva men det blir nog lite allt möjligt, tänker bara tillägga att du själv väljer om du vill läsa eller inte så tycker du det är ointressant behöver du ju inte bry dig :P

idag började dagen med att vi hade engelska B (med världens mest opedagogiska lärare som man får panik på!) och sedan 3 timmars håltimma. då blev det stöveljagande runt hela stan med sara och sofie :D
sen hade vi 40 minuters lektion med en föreläsare från kommunen som babblade om nåt med funktionshindrade i samhället.. fattade inte mkt av vad hon sa kan jag meddela.. men aja.

Sen åkte jag med sara hem och åt och så och sen blev det träning. gymmet+step-pass. kuligt :D
det var min dag i stort sett... bye bye, ha det gött.


RSS 2.0